Míg a halál el nem választ

Mig a Halal 600(Hungarian Edition)

Kadar Ferenc  (Translator)

Available for Kobo.

Richard Steele magánkopónak meg kell oldania élete legnehezebb esetét – a saját gyilkosságát – miközben várja őt egy pár ölelő kar mindkét oldalon. Míg Lee az általa hátrahagyott mocsokba keveredik bele, a túloldalon ex neje Diana várja, hogy bosszút állhasson rajta.

Versenyt futva az idővel, Richardnak szembesülnie kell kudarcaival és egy olyan erővel ami még nála is hatalmasabb  – a szerelemmel. Egyetlen fegyvere a hite és lassan üres a tár.

Pokoli egy leszámolás várható.

Scott Nicholson, a nemzetközileg elismert író olyan bestsellerek alkotója, mint A Vörös Templom, a Folyékony Félelem vagy A Koponyás Gyűrű.

 

A fordítóról:

Kádár Ferenc célja a folyamatos fejlődés és további írókkal való kapcsolatfelvétel, hogy műveiket terjeszthesse országában. További információkét írjanak a zikmark@hotmail.com e-mail címre.

Share ... Facebooktwittergoogle_plusFacebooktwittergoogle_plus          Follow Scott ... Facebooktwittergoogle_plusrssFacebooktwittergoogle_plusrss

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

 • Follow Scott

  Facebooktwittergoogle_plusrssFacebooktwittergoogle_plusrss
 • Mailing List

 • Find Scott’s Books On:

 • Your Shopping Cart

  Your cart is empty
 • Share This

  Facebooktwittergoogle_plusFacebooktwittergoogle_plus
 • Scott’s Old Site